2019. július 15-27.

Taborplakat2019Ha szívesen jársz erdőben, szereted az állatokat, növényeket, fontosnak tartod a környezet védelmét, akkor gyere el a nyári táborunkba, 2019. július 15-27. között! Szeretettel várunk a Börzsönyben, Királyréten!

A legfontosabb tudnivalók röviden:

  • időpont: 2019. július 15-27.
  • helyszín: Börzsöny hegység, Királyrét, Bajdázói-rét
  • program: délelőttönként: rövid kirándulások keretében botanika, erdészet, vízbiológia, vízkémia,rovarászat, geológia, stb. Délután: előadások, vetélkedők, foci, röplabda, kézműves foglalkozások.
  • résztvevők: 50 fő, 11–14 éves gyerek (10 fős csoportokba osztva)

Teljesen felszerelt sátortáborban várunk, hideg-melegvizes zuhanyozási lehetőséggel. Az alváshoz csak hálózsákot kell hoznod. Bőséges étkezést biztosítunk (hideg reggeli, meleg ebéd és vacsora).

Részvételi díj: május 15-ig befizetve 37.500,- Ft/fő, május 15. utáni befizetés esetén 39.500,-Ft/fő

 

A táborokba online jelentkezhetsz az MME 22. sz. Börzsönyi Helyi Csoport oldalán ide katintva

Kérjük, oldd meg az online jelentkezési felületen mellékelt feladatlapot („Agyfacsaró") és küldd el a  e-mail-címre! Ha nincs internet hozzáférésed, akkor érdeklődj a jelentkezés módjáról az alábbi elérhetőségeken!

Ha időben jelentkezel és jó megoldást küldesz, bekerülhetsz az idei táborozók közé. Erről e-mail-ben értesítünk, amelyben további információkat is küldünk majd. Ha a részvételi díjat csekken szeretnétek befizetni, akkor azt levélben kapod majd meg.

További információk:
Tarján Ambrus - 0036 20 255 5974,

 

Ha van olyan barátod, osztálytársad, akiről úgy gondolod, hogy érdeklődik a természet iránt és jól érezné magát a táborban, akkor hívd el Őt is a táborba!

 

Szeretettel várjuk jelentkezésedet!

 

erdeszet logo

Az Ipoly Erdő Zrt. Királyréti Erdészete a helyszín biztosításával támogatja táborunkat.